Valeria: Κυκλοφόρησε το teaser και οι πρώτες φωτογραφίες της 2ης σεζόν της σειράς του Netflix

Valeria: Κυκλοφόρησε το teaser και οι πρώτες φωτογραφίες της 2ης σεζόν της σειράς του Netflix

Μετά το La Casa De Papel, το Elite και το Sky Rojo βλέπουμε πως ακόμη μία Ισπανική σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, καθώς η Valeria έχει κερδίσει το κοινό παγκοσμίως.

Ενώ για αρκετές εβδομάδες η σειρά που έχει χαρακτηριστεί ως σύγχρονο “Sex & the City” και είναι εμπνευσμένη από τα βιβλία της Elísabet Benavent, κατάφερε να εγκατασταθεί πολύ άνετα στο Top 10 του Netflix στη χώρα μας.

Η πολυαναμενόμενη 2η season επιστέφει με πρωταγωνίστρια τη Diana Gómez, και τους Silma López, Maxí Iglesias, Teresa Riott, Ibrahim Al Shami και Paula Malia, αφού η 2η season θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου

Το cast παραμένει άθικτο“, προσθέτει η συγγραφέας που ανοίγει νέο ρόλο ως εκτελεστικός παραγωγός.

Μάλιστα, η streamin πλατφόρμα έδωσε στην δημοσιότητα το teaser της σειράς, αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη season.

Συγκεκριμένα στο treiler βλέπουμε τις τέσσερις φίλες να παίζουν Bingo, του οποίου οι αριθμοί είναι οι ζωτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτή η ομάδα τριάντα ετών και τη στιγμή που η συγγραφέας της ιστορίας, Beta Coqueta, προφέρει το δέκατο τρίτο η πρωταγωνίστρια πηδά με χαρά, αναφερόμενη στην ημέρα του Αυγούστου κατά την οποία η σειρά θα επιστρέψει στο Netflix.

Το καλοκαίρι τελείωσε και η Valeria την οποία υποδύεται η Diana Gómez και οι τρεις αχώριστες φίλοι της, η Lola (Silma López), η Carmen (Paula Malia) και η Nerea (Teresa Riott) θα ζήσουν κρίσιμες στιγμές στη ζωή τους και θα το κάνουν όπως πάντα μαζί.

Η Valeria θα πρέπει να λύσει την ερωτική σχέση στην οποία βρίσκεται, αφού αφήσει τον σύζυγό της, τον Αντριάν (Ιμπραήμ Αλ Σάμι) και δοκιμάζει την τύχη της με τον Βίκτορ (Μάξι Ιγκλέσιας).

Επιπλέον σε αυτή τη 2η σεζόν, η Valeria πρέπει να αντιμετωπίσει μια απόφαση που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το μέλλον της ως συγγραφέα, κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και τελικά ζει από το επάγγελμά του ή εγκαταλείπει τη δημοσίευση του μυθιστορήματός του και συνεχίζει να συμπιέζει τον ανεξάντλητο κόσμο των συμβολαίων σκουπιδιών.

Όλα αυτά, ενώ η ερωτική του ζωή συνεχίζει να τρέχει. Ευτυχώς, παρόλο που τα θεμέλια της ζωής του είναι σταθερά, η Valeria εξακολουθεί να βασίζεται στην υποστήριξη τριών θεμελιωδών πυλώνων τους απίστευτες φίλες ς της Λόλα, Κάρμεν και Νερέα, που θα περάσουν επίσης από διαφορετικές καταστάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

Αυτή τη σεζόν γράφτηκε από τη Marina Pérez και τη Montaña Marchena, ενώ οι Inma Torrente και Laura M. Campos είναι υπεύθυνοι για τη σκηνοθεσία των κεφαλαίων.

«Αυτή η δεύτερη σεζόν μας δίνει την ευκαιρία να περπατήσουμε σε μια Μαδρίτη που, εκτός από ένα σκηνικό, είναι ο πρωταγωνιστής, στολισμένος με φώτα. […] Η Valeria επέστρεψε, πιο Valeria από ποτέ», δηλώνει η Benavent, συγγραφέας της λογοτεχνικής ιστορίας η οποία είναι επίσης ο εκτελεστικός παραγωγός αυτής της παρτίδας επεισοδίων.