Τζένη Μπαλατσινού για τις δυσκολίες της γέννησης του παιδιού της: «Κινδύνευσε η ζωή μου»

Τζένη Μπαλατσινού για τις δυσκολίες της γέννησης του παιδιού της: «Κινδύνευσε η ζωή μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θαύμα της μητρότητας και στο τελευταίο της παιδί που δεν ήρθε εύκολα στη ζωή της.

«Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι. Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελός μου. Αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι΄αυτό που συνέβη. Θα είχαμε πάει με άγνοια. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου.

Όλοι πίστευαν πως θα γεννήσω αργότερα. Πήρα τηλέφωνο την μοναχή μου στην Πάτμο. Το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος. Οφείλω πάρα πολλά στον Βασίλη. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή. Κινδύνευσε η ζωή μου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου. Μέσα από κάθε δυσκολία έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος» τόνισε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ενώ σχετικά με τη γνωριμία, τη σχέση και τον χωρισμό της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε:

«Γνωριστήκαμε στην εκπομπή (σ.σ. Jenny-Jenny). Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Υπήρξε ένας χωρισμός στο μεσοδιάστημα επειδή ήμασταν δύο διαφορετικές πορείες ανθρώπων ήταν δύσκολο όλο αυτό, όταν είσαι ώριμος και ρεαλιστής και ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει, έχεις να διαχειριστείς ένα αύριο. Χωρίσαμε για 8 μήνες και κάναμε τα πάντα για να παραμείνουμε χωριστά».