Traction: O Κωστής Στεφανής υποδέχεται τον Σπύρο Λάμπρου

Traction: O Κωστής Στεφανής υποδέχεται τον Σπύρο Λάμπρου

TRACTION
Κυριακή 8.5.22 στις 14:10

Σε ένα αναπάντεχο παιχνίδι αλλαγής ρόλων πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Λάμπρου στο καινούργιο επεισόδιο του TractioN, μαζί με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή. Ο αγαπημένος  παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star παραμένει σε κατάσταση δημοσιογραφικής ετοιμότητας ακόμη και ως προσκεκλημένος του TractioN.

Για έναν άνθρωπο που ζει την επικαιρότητα 24 ώρες το 24ωρο, η οδήγηση της συναρπαστικής Mercedes EQB αποτελεί ευκαιρία για μια διαφωτιστική συζήτηση περί ηλεκτροκίνησης. Παίρνοντας την αφορμή από τα πρωτοποριακά τεχνολογικά προσόντα του αμιγώς ηλεκτροκίνητου compact SUV της Mercedes, ο Σπύρος Λάμπρου θέτει όλα τα ερωτήματα, που απασχολούν οποιονδήποτε και διερωτάται εάν το επόμενο αυτοκίνητό του θα πρέπει να είναι ηλεκτρικό.

Απόδοση, οικονομία, κατανάλωση, αυτονομία, διάρκεια επαναφόρτισης, όλα τα κρίσιμα ζητήματα τίθενται στο τραπέζι, ή μάλλον στο… ταμπλό: το σαλόνι της ηλεκτροκίνητης Mercedes EQB, με χώρους έως και για 7 άτομα και τις αποσκευές τους, αποδεικνύεται εξαιρετικά φιλόξενο για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης περί εξηλεκτρισμού της καθημερινής -και όχι μόνο- μετακίνησης. Με τον Σπύρο Λάμπρου, το TractioN εξερευνά τις πιο προχωρημένες απαντήσεις, στις πιο καίριες και εύστοχες «ηλεκτρισμένες» ερωτήσεις.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • KIA STONIC: Ένα από τα μοντέλα που κάνουν πρωταθλητισμό βάσει του θεμελιώδους κριτηρίου «τι μου προσφέρει/τι μου κοστίζει», τίθεται στο μικροσκόπιο του TractioN. Ο Μάνος Στεφανής και ο Θωμάς Ευθυμίου, αναλύουν σχολαστικά κάθε επιμέρους στοιχείο του Kia Stonic, διαπιστώνοντας ότι, ακόμη και σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες της αγοράς, όπως αυτή των B-SUV, τα αυτοκίνητα που πραγματικά ξεχωρίζουν, είναι εκείνα που προσφέρουν τις πιο σύγχρονες και ρεαλιστικές λύσεις. Ιδανικό παράδειγμα το Kia Stonic, όπου προσφέρεται σε τιμή που αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη.
  • VOLKSWAGEN T-ROC: Tην πολύ ενδιαφέρουσα ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς compact SUV της VW περιεργάζονται ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή. Οι δύο συνεργάτες του TractioN, σαν γνήσιοι… ροκάδες, συντονίζονται με το ολόφρεσκο T-ROC και εντοπίζουν τις καινοτομίες, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Παρόλο που είναι εξ ορισμού δύσκολο να βελτιωθεί ένα ήδη επιτυχημένο μοντέλο, η VW αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, ότι πάντα υπάρχει περιθώριο για ακόμη πιο υψηλό επίπεδο ποιότητας, για πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, για ακόμη πιο δυναμικό σχεδιασμό, εντός και εκτός.
  • APRILIA 125 SR GT: Έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της κατηγορίας «Urban Adventure» στην πολυποίκιλη αγορά των σκούτερ παρουσιάζει ο Θανάσης Χούντρας. Το Aprilia 125 SR GT, με τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου και τη σχετικά αυξημένη απόσταση από το έδαφος, υπόσχεται μετακινήσεις χωρίς όριο, ακόμη και εκτός ασφάλτου. Ένα δίτροχο σχεδιασμένο από ελεύθερα πνεύματα, ειδικά για αναβάτες που αναζητούν την απόλυτη ευελιξία και ελευθερία.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

#tractiongr #StarChannelTV 

FB: https://www.facebook.com/traction.gr/
Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/
Twitter: https://twitter.com/tractiongr

https://www.star.gr/tv/shows/traction/
https://www.star.gr/tv/press-room/