Το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι έγινε διπλά πλατινένιο!

Το "ZARI" της Μαρίνας Σάττι έγινε διπλά πλατινένιο!

Διπλά πλατινένιο το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι σε μόλις 1 μήνα!

Σε μόλις 1 μήνα από την κυκλοφορία του, το ZARI” της Μαρίνας Σάττι έγινε διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024. Το ZARI” είναι ένα τραγούδι που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Το ZARI που κυκλοφορεί στις ψηφιακές και streaming πλατφόρμες έχει σχεδόν αγγίξει τα 7.000.000 streams στο Spotify, λαμβάνοντας διπλά πλατινένια απονομή σε μόλις 1 μήνα από την κυκλοφορία του. Παράλληλα, οι προβολές του official video ξεπερνούν μέχρι στιγμής τις 11 εκατομμύρια – αριθμός ρεκόρ για ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού.

Τη μουσική ZARI” υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGEKay BeNick KodonasJay StolarGino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPAOGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Βρείτε το “ZARI” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://marinasatti.lnk.to/ZARI

Executive Producers: Mike Stathakis, Ermis