Το τρυφερό βίντεο του Bruce Willis με την 9χρονη κόρη του που προσπαθεί να τον βοηθήσει με την άνοια

Το τρυφερό βίντεο του Bruce Willis με την 9χρονη κόρη του που προσπαθεί να τον βοηθήσει με την άνοια

Όπως έχει γίνει γνωστό, πριν από έναν χρόνο περίπου η Demi Moore είχε ανακοινώσει πως ο πρώην σύζυγός της, Bruce Willis πάσχει από αφασία.

Ενώ έναν χρόνο μετά, φαίνεται πως τα πράγματα για τον ηθοποιό είναι σταθερά, παρόλο που πριν από λίγες εβδομάδες τα δημοσιεύματα ήθελαν την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί.

Ωστόσο, από το πλευρό του Bruce Willis δεν έχει φύγει ούτε λεπτό η οικογένειά του, ενώ η σύζυγός του, Emma Heming ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του ηθοποιού για το πώς βιώνει αυτή την περίοδο, που ο σύζυγός της χρειάζεται μεγάλη φροντίδα, μέσα από δημοσιεύσεις στα social media.

Μάλιστα, σε μία πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram, το πρώην μοντέλο περιέγραψε μέσα από ένα βίντεο, τι έκανε η κόρη τους για να βοηθήσει τον πατέρα της και τη συγκίνησε.

Συγκεκριμένα όπως είπε η Heming, η 9χρονη κόρη της αναζητούσε πληροφορίες σχετικά με τους όσους πάσχουν από άνοια και ανακάλυψε ότι ένα συχνό πρόβλημα τους είναι ο κίνδυνος της αφυδάτωσης.

«Της είπα λοιπόν, “Έβελιν θα φροντίσουμε ο μπαμπάς να έχει πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι του. Σε ευχαριστώ που μου το είπες. Το πιο τρυφερό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μαθαίνεις για την ασθένεια του μπαμπά σου”» περιγράφει η Emma Heming στο βίντεο συγκινημένη.