Το τρυφερό στιγμιότυπο του Bruce Willis με τη συζύγου του, μετά τη διάγνωσή του με αφασία

rev-1-MOBRO-00076r_High_Res_JPEG-250x250.jpeg

Όπως έγινε γνωστό, ο Bruce Willis βάζει τέλος στην υποκριτική του καριέρα, καθώς διαγνώστηκε με αφασία και οικογένειά του να ανακοινώνει ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Demi Moore με ανάρτηση της στα social media, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση και πρόσθεσε, ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του ηθοποιού, συμπληρώνοντας: «Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», έγραφε η δήλωση που ετοίμασε η σύζυγός του Emma, ​​η πρώην σύζυγός του Demi Moore και όλα τα παιδιά του.

moorewi-1024x637.png

Ενώ η σύζυγός του ηθοποιού, Emma Heming Willis, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ένα κοινό τους στιγμιότυπο με και να το συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά καθισμένο πάνω σε έναν κορμό δέντρου μέσα στο δάσος και χαμογελώντας ο ένας στον άλλο.

Η Emma έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της πως η κόρη τους, Mabel ήταν εκείνη που τους απαθανάτισε.

Ωστόσο, τη φωτογραφία τους συνόδευσε με τη φράση: «Η μαμά κι ο μπαμπάς στο αγαπημένο τους σημείο».

brus-1024x636.png