Το πρώτο σχόλιο της Μάριον Μιχελιδάκη για το “κόψιμο” της εκπομπής της Ίνας Ταράντου στο Open

Το πρώτο σχόλιο της Μάριον Μιχελιδάκη για το "κόψιμο" της εκπομπής της Ίνας Ταράντου στο Open

Συνέντευξη στη Real Life, παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων σχολίασε για πρώτη φορά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ίνας Ταράντου στο Open.

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» για δεύτερη σεζόν. Ποιες αλλαγές κάνατε στην εκπομπή σας;

Πέρυσι ξεκινήσαμε τέλος Μαρτίου, οπότε η φετινή σεζόν είναι ουσιαστικά η εκκίνηση της εκπομπής. Εκείνη την περίοδο ήταν δύσκολο ακόμη και η ομάδα να στηθεί, ήταν σε μεταβατική φάση και το κανάλι. Φέτος ξεκινήσαμε πιο οργανωμένα, με καλύτερο σχεδιασμό και πολύ κέφι να κάνουμε παρέα το μεσημέρι στον κόσμο μέσα από μια εκπομπή infotainment.

Ποιες είναι οι δυσκολίες της εκπομπής;

Μια ζωντανή εκπομπή ζυμώνεται κάθε μέρα μέχρι την ώρα προβολής – να προλάβεις τη φρέσκια είδηση, να βρεις θέματα που να αφορούν τον τηλεθεατή. Θέλω καθημερινά να μοιραζόμαστε όσα μας απασχολούν, όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, όσα θέλουμε να μάθουμε.

Πριν λίγες ημέρες σταμάτησε η εκπομπή της Ίνας Ταράντου. Πώς νιώσατε;

Μουδιασμένα και στενάχωρα για τους συναδέλφους και την Ίνα, που επί μήνες ήμασταν γείτονες στα διπλανά γραφεία και στο στούντιο. Δύσκολες καταστάσεις.

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Σας αγχώνει;

Όλοι λένε ότι είναι μια δύσκολη χρονιά με έντονο ανταγωνισμό. Από την πλευρά μας, ως νέα εκπομπή, προσπαθούμε να βρούμε τον χώρο μας στη μεσημεριανή ζώνη, που είναι σαν κινούμενη άμμος. Σαφώς πιο δύσκολη από την πρωινή που έκανα χρόνια. Απέναντί μας έχουμε ειδήσεις, επαναλήψεις σίριαλ που σκίζουν, πετυχημένες εδραιωμένες εκπομπές.

Το κανάλι μας εκφράζει την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του και εμείς βάζουμε τα δυνατά μας να πετύχουμε το καλύτερο. Δεν είναι περίπατος, έχει ζόρια, δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, ζυγίζουμε τι μας πηγαίνει και μέρα με τη μέρα δένουμε και ως ομάδα.