Το πρωί της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου ξέσπασε πόλεμος στην Ουκρανία μετά από επίθεση της Ρωσίας.
Μάλιστα, η είδηση έχει αναστατώσει όλο τον πλανήτη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναμεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.
Ενώ και οι χρήστες των social media είναι ιδιαίτερα ενεργοί, καθώς μοιράζονται μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς την θλίψη τους και την αγανάκτηση τους για ότι συμβαίνει.
Αναμεσά τους και η Μιμή Ντενίση που έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να δείξει την οργή της σχετικά με τον διχασμό που επικρατεί στη χώρα μας και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
«Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα κ για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας με νοιάζει το παρόν κ το μέλλον των ανθρώπων της!!
Έχουμε κάνει κ εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασια ο Πόντος η Κυπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται κ θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά κ ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη.. πάντα αμήχανη κ διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922.
Μετά από μια τεράστια πανδημία μια μεγάλη εισβολή!! Ηγέτες που ονειρεύονται αυτοκρατορίες κ λάοι με τα μωρά στους ώμους που ονειρεύονται μόνο να επιζήσουν κ να προστατέψουν τις εστίες τους» έγραψε η Μιμή Ντενίση στην ανάρτηση της.

