Το Netflix ανακοίνωσε το τέλος του La Casa de Papel

Το Netflix ανακοίνωσε το τέλος του La Casa de Papel

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Μάλιστα, το Netflix ανακοίνωσε το πέμπτο και τελευταίο μέρος της σειράς La Casa De Papel, καθώς δεν θα συνεχίσει με 6η σεζόν, όπως γραφόταν.

Το πλάνο του Professor φτάνει στην ολοκλήρωση του, ενώ η παραγωγή για την ερχόμενη και τελευταία πλέον σεζόν θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Δανία και μετά θα συνεχιστούν σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Παράλληλα στο cast θα προστεθούν δύο νέα πρόσωπα. Αυτά είναι ο Miguel Ángel Silvestre και ο Patrick Criado.

Ο δημιουργός της σειράς, Alex Pina είπε σχετικά με την ολοκλήρωση της «Τέλειας Ληστείας» αλλά και για τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε:

«Πάμε πλέον από ένα παιχνίδι σκακιού, σε μια στρατηγική πολέμου: επίθεση και διαμάχη. Αυτός ο νέος στόχος θα κρίνει πολλά την ώρα που διατηρούμε την ιστορία φρέσκια και κρατάμε την αδρεναλίνη που πάντα “τρέχει” στο Money Heist. Ο πόλεμος που θα ξεκινήσει είναι το πιο επικό κομμάτι απ’όσα έχουμε γυρίσει.

Τώρα, αναφορικά με τους νέους χαρακτήρες, πάντα προσπαθούμε οι αντίπαλοι να είναι χαρισματικοί και έξυπνοι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, σε μία σειρά πολεμικού τύπου, ψάχνουμε επίσης για χαρακτήρες των οποίων η ευφυΐα μπορεί να είναι αντάξια με αυτήν του Professor.

Έχουμε περάσει σχεδόν ένα χρόνο σκεφτόμαστε πώς να διαλύσουμε το συγκρότημα. Πώς να βάλουμε τον καθηγητή στα σχοινιά. Πώς να μπείτε σε καταστάσεις που είναι μη αναστρέψιμες για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος της La Casa de Papel. Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια ​​επίπεδα, αλλά είναι επίσης η πιο επική και συναρπαστική σεζόν.»

Οι σειρές πρωταγωνιστούν Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo ), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), José Manuel Poga (Gandía) και πολλά άλλα.

Οι Miguel Ángel Silvestre ( Sky Rojo, Sense 8) και Patrick Criado (υποψήφιος για το βραβείο Goya για τη La gran familia española, Vivir sin permiso ) επιβεβαιώνονται ως νέες προσθήκες στο σύνολο.

Ο Jesús Colmenar θα ενεργήσει ως εκτελεστικός παραγωγός και ο Alex Pina θα ενεργήσει ως εκτελεστικός παραγωγός και Showrunner.

Η Cristina López Ferraz θα επιστρέψει ως Διευθύντρια Παραγωγής και Εκτελεστική Παραγωγός. Ο Javier Gómez Santander (επικεφαλής συγγραφέας), ο Migue Amodeo (Διευθυντής Φωτογραφίας) και η Esther Martínez-Lobato είναι επίσης συμπαραγωγές.

Το La Casa De Papel Part 5 που δημιουργείται από τον Alex Pina και παράγεται από το Vancouver Media για το Netflix, θα σκηνοθετηθεί από τους Jesús Colmenar, Koldo Serra και Álex Rodrigo.

Το μέρος 5 θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει την παραγωγή στις 3 Αυγούστου.