Το νέο υπέροχο single των Kadebostany μόλις κυκλοφόρησε!

Το νέο υπέροχο single των Kadebostany μόλις κυκλοφόρησε!

Το νέο υπέροχο single των KADEBOSTANY
μόλις κυκλοφόρησε

“TWO LOVEBIRDS IN A CAGE”

Στα φωνητικά η Sena Sener

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Ο Kadebostany ενώνει τις δυνάμεις του με την τραγουδίστρια Sena Sener για το κομψό και υπέροχο “Two Lovebirds in a Cage”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ακούστε το εδώ.

Πρόκειται για ένα επιδέξιο συνδυασμό αισθητικής ήχου της δεκαετίας του 70 με εξαιρετική ηλεκτρονική παραγωγή, σωστά μιξαρισμένα με τη σπάνια και όμορφη φωνή της Sena Sener.

Ο συνθέτης και παραγωγός Guillaume de Kadebostany διαμορφώνει το σύγχρονο όραμά του για την pop μουσική εδώ και μια δεκαετία και παρουσιάζει κάθε φορά απροσδόκητες και συναρπαστικές συνεργασίες. Το “Two Lovebirds in a Cage” δεν αποτελεί εξαίρεση και για τη νέα του επιτυχία μπήκε στο studio με την Sena Sener από την Τουρκία. Γνωστή από τα hits “Feel” και “Fly Above”, η Sener είναι μια από τις πιο υποσχόμενες τραγουδίστριες της νέας γενιάς.

Το “Two Lovebirds in a Cage” περικλείει το πνεύμα ενός pop τραγουδιού της δεκαετίας του 70 με τη νοσταλγία του, τις αριστοκρατικές vintage κιθάρες του και τα σκονισμένα keyboards. Όλα αυτά δημιουργούν ένα κομψό και υπερσύγχρονο pop anthem!

“Contradicts the rules of the modern music industry” The Knockturnal 

“Kadebostany is an energetic field – an atmosphere of infinite music and creativity.” Spin

“Taking pop to new destinations once thought unreachable musically” GQ

“A modern vision of pop music” Vice

“It plays like a sleek, Swiss Weekend at Bernie’s / Black Mirror mashup that we didn’t know we needed” American Songwriter 

“Taking a modern approach to pop music, Kadebostany is making a serious name for himself, delivering genre-defining sonic journeys to the tenth degree.” EDM.com

“Sculpting a distinct signature pop sound that differs musically from anything else at the moment”. Hype magazine