Το νέο look της Lali είναι εμπνευσμένο από την Cruella με την Emma Stone

Lali-εσ-250x250.png

Την πρωτογνώρισα με μέσα από την τηλεοπτική σειρά Floricienta (2004 -2005) όπου ήταν και μια από τις πρώτες της τηλεοπτικές δουλείες. Μετά πρωταγωνίστησε στις επίσης τηλεοπτικές σειρές της Αργεντινής Chiquititas και Casi Angeles.

Η μικρή τότε άτακτη Robertita που έκανε όλο σκανδαλιές μεγάλωσε, ομόρφυνε και πρωταγωνιστεί σε ένα διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά στην νέα σειρά Sky Rojo του Alex Pina στο Netflix, με την συμμετοχή της αυτή να την έχει κάνει ακόμα πιο γνωστή, αφού μέσω της streaming πλατφόρμας η σειρά προβάλετε σε 190 χώρες, μεταξύ και της Ελλάδας.

Μάλιστα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Lali Espósito αποφάσισε να κάνει μία νέα αλλαγή στην εμφάνιση της και να την μοιραστεί με τους ακολούθους της.

Συγκεκριμένα η τηλεοπτική Wendy που όπως έχει γίνει γνωστό είναι και coach στο Voice της Αργεντινής, θέλησε να κάνει μια νέα τηλεοπτική εμφάνιση.

Εστί εμπνευσμένη από την καινούργια ταινία “Cruella” με πρωταγωνίστρια την Emma Stone, η Lali εμφανίστηκε στο καινούργιο επεισόδιο για τα Playoffs του La Voz Argentina με το μαλλί της να είναι μισό μαύρο και μισό άσπρο.

Ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάζει φωτογραφίες και video στον λογαριασμό της στο instagram.