Το μήνυμά της Kate Middleton και η ανακοίνωση για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Kate-Middleton-250x250.png

Μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, έκανε η Kate Middleton και έγραψε πως η θεραπεία της για τον καρκίνο έχει καλή πρόοδο, ωστόσο υπάρχουν και άσχημες ημέρες.

Επίσης η Δούκισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε πως το Σάββατο 15 Ιουνίου θα δώσει το παρών στην ετήσια παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου, κάνοντας έτσι την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο.

«Έχω ενθουσιαστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έκανε τη διαφορά στον Γουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως γνωρίζετε όποιος κάνει χημειοθεραπείες, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει το σώμα να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές ημέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το αίσθημα ότι είσαι καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου», έγραψε η Kate Middleton .

kate.jpg