Το Μεγάλο Ταξίδι του Joe Biden στον ΣΚΑΪ

Το Μεγάλο Ταξίδι του Joe Biden στον ΣΚΑΪ

Η Μάχη για τον Λευκό Οίκο
Το Μεγάλο Ταξίδι του Τζο Μπάιντεν

Απόψε στις 22.00, στον ΣΚΑΪ, ένα εκ βαθέων αφιέρωμα για τη ζωή του Τζο Μπάιντεν. Ένα ντοκιμαντέρ, παραγωγής CNN, με τους βασικούς σταθμούς των πέντε δεκαετιών της πολιτικής καριέρας του Τζο Μπάιντεν και της μάχης για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Τζο Μπάιντεν ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή ως Σύμβουλος στην Κομητεία του Ντέλαγουερ, ενώ το 1972 και σε ηλικία μόλις 30 ετών, έγινε ο έκτος νεότερος Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών στην αμερικανική ιστορία. Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ, βλέπουμε τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, αλλά και τις οικογενειακές και προσωπικές τραγωδίες που διαμόρφωσαν την στάση του και την πολιτική του.

Η κορυφαία πολιτική αναλύτρια του CNN, Γκλόρια Μπόργκερ, μιλά φυσικά με τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και τη σύζυγό του, Τζιλ, καθώς και με στενούς φίλους και συναδέλφους του. Μεταξύ αυτών, ο πρώην επιτελάρχης του Προέδρου Ομπάμα, Ραμ Εμάνουελ, πρώην Υπουργοί Άμυνας, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, η δικηγόρος και ακαδημαϊκός Ανίτα Χιλ και πολλοί άλλοι.

Η Μάχη για τον Λευκό Οίκο
Το Μεγάλο Ταξίδι του Τζο Μπάιντεν

Απόψε στις 22.00, στον ΣΚΑΪ