Το “Love Your Voice” του Jony είναι το τραγούδι της χρονιάς

Το "Love Your Voice" του Jony είναι το τραγούδι της χρονιάς

ΤΟ “LOVE YOUR VOICE” ΤΟΥ JONY ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΝΟ.1
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MEDIAINSPECTOR.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “LOVE YOUR VOICE” ΕΔΩ.

Το “Love Your Voice” του Jony αποτελεί επίσημα το #1 τραγούδι της χρονιάς στην Ελλάδα σύμφωνα με το MediaInspector. Το track κατάφερε να ξεχωρίσει από όλες τις κυκλοφορίες της περσινής χρονιάς και αμέσως κατέκτησε τα ραδιόφωνα της χώρας. Το ελληνικό κοινό μαγεύτηκε από τη πρώτη στιγμή με το άκουσμα του pop anthem, γι’ αυτό και έγινε το απόλυτο hit του 2021, ανεβαίνοντας στη κορυφή του επίσημου airplay chart της χώρας μας για αρκετές εβδομάδες ξεπερνώντας μεγάλες παγκόσμιες επιτυχίες καθώς και mega hits από Έλληνες καλλιτέχνες.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του 2021 ανέβηκε επίσης στο #1 του Ελληνικού Shazam chart όπου και έμεινε για πάρα πολλές εβδομάδες, όπως επίσης κατέκτησε και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες καθώς βρέθηκε στη κορυφή του Spotify αλλά και του iTunes chart της χώρας μας. Μέχρι σήμερα έχει γίνει χρυσό στην Ελλάδα, ενώ παγκοσμίως μετράει πάνω από 80 εκατομμύρια streams.

Ο 24χρονος Jony γεννήθηκε στο Azerbaijan αλλά μεγάλωσε στην Μόσχα.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του ηχογράφησε αρκετές διασκευές γνωστών επιτυχιών και τις ανέβασε στο Instagram. Έτσι τον ανακάλυψε ένας παραγωγός και άρχισαν να δουλεύουν μαζί.

Το “Love Your Voice” κυκλοφορεί από την Panik Records.