Το «Life is a beach Mission Ionio» συνεχίζει το ταξίδι στην Κέρκυρα

Το «Life is a beach Mission Ionio» συνεχίζει το ταξίδι στην Κέρκυρα

LIFE IS A BEACH MISSION IONIO

Σάββατο 20.8.22 στις 13:40

Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Χάρη Κιαγιαδάκη.

LIFE IS A BEACH MISSION IONIO, ο απόλυτα εναλλακτικός τηλεοπτικός οδηγός για αυθεντικά travel stories!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach  Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!

Περίληψη επεισοδίου 6 – Σάββατο 20.8.22 στις 13:40

LIFE IS A BEACH MISSION ΙΟΝΙΟ 6. Κέρκυρα φινάλε 

Η τελική τροχιά για το #Missionionio ξεκινά!

Αν ένα πράγμα εκκρεμούσε από την επίσκεψη στην Κέρκυρα, ήταν μια βόλτα στην πόλη. Ο Χάρης παίρνει τον χρόνο του και αφήνεται σε μια χαλαρή βόλτα στο λαβύρινθο από τα σοκάκια και τα πλακόστρωτα της μεσαιωνικής πρωτεύουσας του Ιονίου, λίγο πριν υποδεχθεί τον τελευταίο καλεσμένο για το φετινό mission.

Ο Αντώνης Τσαπάτακης, καταφθάνει στο νησί, αποφασισμένος να μας δείξει, ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Σε ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για ΑΜΕΑ, κάνει την έκπληξη και προσφέρει απλόχερα χαμόγελα και θετική διάθεση. Ακολουθεί η πρώτη βουτιά Χάρη και Αντώνη σε παραλία του νησιού, με προδιαγραφές που επιτρέπουν την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη θάλασσα.

Ωστόσο, έχουν αποφασίσει και οι δύο από πριν ότι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο τολμηρό. Η παραλία της Μυρτιώτισσας ήταν η ιδανική συνθήκη για να αποδείξουν ότι μπορεί να καταφέρεις πολλά, αρκεί να έχεις θέληση και φίλους. Μετά την αποχώρηση του Αντώνη, ο Χάρης αναλαμβάνει μόνος το φινάλε του mission με βουτιές στο μαγικό νότο!

https://www.star.gr/tv/psychagogia/life-is-a-beach/

https://www.star.gr/tv/press-room/