Το Happy Traveller ταξιδεύει στη Ολλανδία | Μέρος Β’ στον ΣΚΑΪ

Το Happy Traveller ταξιδεύει στη Ολλανδία | Μέρος Β’ στον ΣΚΑΪ

HAPPY TRAVELLER στην Ολλανδία, Μέρος Β’

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 17.40
Στον ΣΚΑΪ

Το Happy Traveller, από το προηγούμενο Σάββατο, εκπληρώνει έναν ταξιδιωτικό στόχο της εκπομπής: να επισκεφτούν την Ολλανδία, την εποχή που ανθίζουν οι τουλίπες. Το ταξίδι έγινε κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού road trip, στο οποίο οι ταξιδιώτες μας διήνυσαν 10.000 χιλιόμετρα σε 40 μέρες. Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν την επίσκεψή τους στην Ολλανδία.

Αρχικά, πηγαίνουν στη Χάουντα, τη γενέτειρα του πιο διάσημου ολλανδικού τυριού, του γκούντα. Οδηγούν σε ένα από τα νότια νησιά της χώρας, όπου υπάρχουν μεγάλες καλλιέργειες με ανθισμένες τουλίπες και περνούν από τις εντυπωσιακές γέφυρες της χώρας που είναι φράγματα και κρατάνε το νερό της θάλασσας μακριά και ψηλά από το έδαφος της Ολλανδίας.

Πηγαίνουν και στη βόρεια πλευρά της χώρας, στο Giethoorn, ένα από τα πιο κουκλίστικα χωριά όλης της Ευρώπης που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι. Επίσης, πηγαίνουν στο Ντελφτ και τη Χάγη, θαυμάζουν το ηλιοβασίλεμα στην πιο διάσημη παραλία στις δυτικές ακτές της χώρας και επισκέπτονται ένα μέρος όπου βλέπουν πώς ήταν η Ολλανδία με τους εμβληματικούς ανεμόμυλους, αιώνες πριν.

Τέλος, εξερευνούν την πόλη ανάμεσα σε Ολλανδία και Βέλγιο όπου υπάρχουν τα πιο περίεργα εθνικά σύνορα όλου του κόσμου.

HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

#HappyTraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες