Το εντυπωσιακό εξώφυλλο της Úrsula Corberó στη Vogue Ισπανίας: «Εκπληρώνω τα όνειρά μου»

Το εντυπωσιακό εξώφυλλο της Úrsula Corberó στη Vogue Ισπανίας: «Εκπληρώνω τα όνειρά μου»

Η Úrsula Corberó που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Τόκιο» στην σειρά «La Casa De Papel» του Netflix, πρωταγωνιστεί στο νέο εξώφυλλο του Σεπτεμβρίου της Ισπανικής Vogue.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός πόζαρε για τον φακό του Txema Yeste, τον οποίο επέλεξε η Vogue για να απαθανατίσει «ένα παράδειγμα προσωπικής επανεφεύρεσης με το άλμα της στο Hollywoos», όπως την χαρακτήρισε.

Μάλιστα, η Úrsula που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο της Vogue, δηλώνοντας κατενθουσιασμένη αλλά και ευγνώμων για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

«Ευχαριστώ τη ζωή που μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ και να συνεχίσω να εκπληρώνω τα όνειρά μου.

Ευχαριστώ πολύ την ισπανική Vogue για το εντυπωσιακό εξώφυλλο. Σε ευχαριστώ Txema Yeste που με άφησες να γίνω μέρος της τέχνης σου, και αμέτρητα ευχαριστώ, Laura που με κατάλαβες τόσο καλά και αφιέρωσες τον εαυτό σου στη δουλειά με τέτοιο πάθος. Σε λατρεύω. Πάντα ευγνώμων στην ομάδα μου και όλους όσοι το διαβάζετε. Τι συγκίνηση», έγραψε η Úrsula Corberó στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Η αναγνωσιμότητα της Úrsula Corberó εκτοξεύθηκε όταν έπαιξε το ρόλο της «Τόκιο» στο «La Casa De Papel», μετρώντας πλέον πάνω από 21.2 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Σύμφωνα με την Ισπανική Vogue, ο Σεπτέμβριος είναι ο Ιανουάριος στον κόσμο της μόδας, συμβολίζοντας μια νέα αρχή και φρέσκες ιδέες.

Ενώ το περιοδικό χαρακτήρισε το τελευταίο τεύχος του ως «ευκαιρία να ανανεωθούμε και να κοιτάξουμε το μέλλον με το κεφάλι ψηλά», λόγος για τον οποίο επέλεξαν την Úrsula Corberó για το εξώφυλλο.

«Όπως πέρυσι, ο Σεπτέμβριος είναι ευκαιρία να στείλουμε ένα παγκόσμιο μήνυμα μέσα από τις σελίδες μας- Είναι πάντα η τέλεια στιγμή για νέα ξεκινήματα», αναφέρει το σχετικό άρθρο.