Το Celebrity Game Night επιστρέφει στο Mega με τη Σμαράγδα Καρύδη

Το Celebrity Game Night επιστρέφει στο Mega με τη Σμαράγδα Καρύδη

«CELEBRITY GAME NIGHT»
ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:50

Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 21:50 γινόμαστε όλοι μία μεγάλη παρέα και διασκεδάζουμε με το πιο ευρηματικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. To «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει ανανεωμένο για τρίτη σεζόν στο MEGA.

Νέα παιχνίδια γεμάτα φαντασία, δημοφιλείς καλεσμένοι σε ανατρεπτικές αναμετρήσεις, μουσική και τραγούδι μάς φτιάχνουν τη διάθεση κάθε Παρασκευή στο «Celebrity Game Night».

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο «Celebrity Game Night» 6 celebrities, που χωρίζονται σε δύο ομάδες. Πρόσωπα της επικαιρότητας, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού χώρου συμμετέχουν στις δοκιμασίες με αστείρευτο κέφι και όρεξη για πειράγματα. Βουτάνε σε μία πισίνα με 50.000 μπαλάκια, γυρίζουν πάνω σε ένα δίσκο βινυλίου, παίζουν μία διαφορετική εκδοχή της παντομίμας φορώντας δύο τεράστια χέρια.

Ακόμα, «μιλάνε στην κορνίζα» της… Σμαράγδας και μπαίνουν στο αμάξι για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς, αλλά και πραγματικούς προορισμούς. Στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους και να διεκδικήσουν το έπαθλο της βραδιάς, μέρος του οποίου προσφέρεται σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, μας ξεσηκώνουν με τις ποπ και ροκ μουσικές επιλογές τους, και δίνουν ευχάριστη νότα στη βραδιά.

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:50

#CelebrityGameNight

Facebook: @CelebrityGameNightMega
Instagram: @celebritygamenight_

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη
Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media