Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει ο Πρίγκιπας Harry από την αυτοβιογραφία του

1-125-250x250.png

Ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσε πως έχει κάνει συμφωνία με την Penguin Random House, για να εκδοθούν τα απομνημονεύματά του το 2022.

Μάλιστα, ανάμεσα στις λεπτομέρειες πίσω από τη συμφωνία αυτή είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως ο Δούκας του Sussex έχει λάβει μία προκαταβολή 20 εκατ. δολαρίων, τα έσοδα του οποίοι σύμφωνα με την Page Six θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Peter Ford είπε: “Η φήμη είναι πως 20 εκατ. δολάρια ΗΠΑ, ένα τεράστιο ποσό, είναι απίστευτο και πολύ πιθανό να πουληθεί στην εταιρεία.”

Ενώ όπως επισημαίνει στη συνέχεια, η κίνηση αυτή θα πυροδοτήσει νέες κόντρες με το Παλάτι, καθώς είναι κάτι που θα στεναχωρήσει πολύ τη Βασιλική οικογένεια.

Ο Δούκας του Sussex έχει δεχθεί ιδιαίτερες κριτικές και για τη χρονιά που επέλεξε να κυκλοφορήσει το βιβλίο του, καθώς είναι η χρονιά της βασίλισσας, συγκεκριμένα το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, δηλαδή τα 70 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο η Ελισάβετ.

Τα απομνημονεύματα θα καλύπτουν την παιδική ηλικία του πρίγκιπα, τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πώς ήταν να δουλεύει για τη βασιλική οικογένεια αλλά και τον χρόνο του στον στρατό.

Τα απομνημονεύματα θα γραφούν και θα επιμεληθούν από τον κάτοχο Pulitzer, J.R. Moehringer.