“Θύμα” του κορονοϊού και η Jennifer Lopez | Αλλαγές στα σχέδια του γάμου της με τον Alex Rodriguez

“Θύμα” του κορονοϊού και η Jennifer Lopez | Αλλαγές στα σχέδια του γάμου της με τον Alex Rodriguez

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει ολόκληρη την υφήλιο και η Αμερική είναι μία από τις χώρες η οποία δοκιμάζεται έντονα αυτή τη στιγμή από τον ιό.

Η ζωή όλων των ανθρώπων εκεί έχει επηρεαστεί και ανάμεσα σε αυτούς που αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα προγραμματισμένα τους σχέδια είναι και η Jennifer Lopez.

Η λατίνα σταρ μιλώντας πρόσφατα μέσω skype στην εκπομπή της Ellen DeGeneres αποκάλυψε πως τόσο η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της, Alex Rodriguez, ακύρωσαν το γάμο τους μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν.

“Τα προηγούμενα χρόνια έτρεχα συνέχεια και είναι πολύ όμορφο να είσαι στο σπίτι. Είχα σχεδιάσει να ξεκουραστώ λίγο καιρό μετά το Super Bowl και τα γυρίσματα του World of Dance.

Πραγματικά όλο αυτό έχει επηρεάσει τον γάμο μας, όμως στεκόμαστε μόνο στο τώρα…Ειλικρινά δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα με ημερομηνίες κλπ. Είμαστε κι εμείς στην ίδια κατάσταση με όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια στον υπόλοιπο κόσμο. Ξαναλέω πως είναι κάτι που πρέπει να περιμένει και θα το ξανασυζητήσουμε σε μερικούς μήνες”, είπε η Jennifer Lopez.