Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου. Και αυτό τείνει να φτιάξει. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στο τραγούδι, στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί.

Η επέμβαση αυτή δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολύ συχνά εμετό. Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο.

Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Προσπαθώ να το βλέπω θετικά. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Μένεις ένα βράδυ στο νοσοκομείο.

Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά μου είπαν αν το αφήσω μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω… Έκανα σχετικά πρόσφατα τη δεύτερη επέμβαση και δεν πέτυχε. Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό αλλά πρέπει να το φτιάξω» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.