Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει εγώ»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει εγώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο front man των «Οnirama», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δυνατό «δέσιμο» με τα παιδιά του, ενώ μοιράζεται τους προβληματισμούς του για το μέλλον.

Παράλληλα ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στο θέμα της συνεπιμέλειας, μετά τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση.

Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει εγώ. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει. Εγώ έχω απλά πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία.

Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Γιατί μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται πολλές φορές μπαλάκι μέσα σε αυτό, ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση.

Στην αρχή τους είχα δύο μέρες. Τα παιδιά ζήτησαν να είναι μισές μέρες με εμένα μισές μέρες με την μαμά τους. Έτσι υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα και συνεννοηθήκαμε πολύ πιο εύκολα, οπότε άρχισε να μοιράζεται .Θεωρώ ότι το έχουν συνηθίσει, έχουμε προσαρμόσει όλοι την ζωή μας πάνω σε αυτό, μένουμε κοντά, είναι όλα κοντά για να μην νιώθουν τα παιδιά ότι η ζωή τους αλλάζει συνεχώς. Θεωρώ ότι λειτουργεί» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.