Θετική στον κορονοϊό και η Ντόρα Μακρυγιάννη

Θετική στον κορονοϊό και η Ντόρα Μακρυγιάννη

Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο κορονοϊός, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και η μετάλλαξη Όμικρον έχει επικρατήσει.

Ενώ ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν από τον ιο, είναι και η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Μάλιστα, η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποιούσε πως είναι θετική στον κορονοϊό.

«Ευτυχώς που υπάρχουνε τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουνε. Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο στόρι μου έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας.

Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα.

Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω γιατί είμαστε πάρα πολλοί», είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη.