Τέλεια Απόδραση με μια τέλεια οργανωμένη .. Πρόταση Γάμου στον ALPHA

Τέλεια Απόδραση με μια τέλεια οργανωμένη .. Πρόταση Γάμου στον ALPHA

Τέλεια Απόδραση με μια τέλεια οργανωμένη .. Πρόταση Γάμου 

 Σάββατο 29/05 στις 20:00 στον ALPHA 

Αυτό το Σάββατο 29/05 στις 20:00 στον Alpha, στο πλατό της Τέλειας Απόδρασης ο Χρήστος Φερεντίνος και η Άννα Πρέλεβιτς γίνονται μάρτυρες μιας διαφορετικής… πρότασης γάμου. 

Η Ντιμιτρίνα είναι από Βουλγαρία και ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές στο Καποδιστριακό. Με τον Σπύρο γνωρίστηκαν σε καφέ που δούλευε η Ντιμιτρίνα -κι εκείνη του έδωσε το τηλέφωνο της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, γραμμένο επάνω σε ένα σάντουιτς!  

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα μωράκι, αλλά ακόμα δεν έχουν παντρευτεί. Κι αυτό γιατί ο Σπύρος ήθελε να της κάνει μια πρόταση γάμου αντάξια του απρόσμενου τρόπου που μπήκε ο ένας στη ζωή του άλλου.

Ο Σπύρος ήταν αυτός που αποφάσισε να έρθουν να παίξουν ως ζευγάρι με τη σύντροφό του στο νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, Η Τέλεια Απόδραση, παραγωγή της Barking Well Media. Κι εκεί της ετοίμασε μια… τέλεια οργανωμένη, ευφάνταστη και απρόσμενη  πρόταση γάμου μέσω μιας ερώτησης που της έθεσε ο Χρήστος Φερεντίνος.   

Κατάφερε τελικά ο Σπύρος να ξαφνιάσει την αγαπημένη του κάνοντας την Τέλεια Πρόταση Γάμου με συνεργό τον Χρήστο Φερεντίνο;

Η απάντηση αυτό το Σάββατο στις 20:00 στον Alpha!  

Η Τέλεια Απόδραση προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 17 χώρες στον κόσμο, ξεχωρίζοντας για το μοναδικό σασπένς της πλοκής του παιχνιδιού, αλλά και τα εκατοντάδες δώρα που κερδίζουν οι παίκτες που θα καταφέρουν να βγουν έγκαιρα από το υπερμέγεθες κλουβί.