Τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez πριν χωρίσει από τον Alex Rodriguez

Τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez πριν χωρίσει από τον Alex Rodriguez

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να μην είναι μαζί όμως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ συνεργάζονται μαζί και επαγγελματικά.

Παρόλα αυτά το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και κάθε τους κίνηση σχολιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον χωρισμό τους.

Ενώ τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν οι φήμες πως η Lopez έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της, Ben Affleck.

Μάλιστα, πρόσφατα η Jennifer Lopez απαθανατίστηκε σε κοινή της έξοδο με τον Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Όπως αποκάλυψε το TMZ, ο Ben Affleck είχε αρχίσει να φλερτάρει την Lopez πριν χωρίσει από τον Rodriguez, αφού της έστελνε ερωτικά γράμματα.

Ο 48χρονος ηθοποιός και η 51χρονη τραγουδίστρια διατηρούσαν επαφές μέσω email ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα.

Μάλιστα η Jennifer Lopez είχε δεχτεί ερωτικά μηνύματα από τον Ben Affleck όταν η ίδια ταξίδεψε στην Καραϊβική για να γυρίσει την ταινία «Shotgun Wedding» και η αλληλογραφία της ήταν γεμάτη αγάπη.

Συγκεκριμένα το TMZ κάνει λόγω πως ο ηθοποιός έλεγε στην τραγουδίστρια πόσο όμορφη είναι, ενώ εκείνη του απαντούσε πως θα καταφέρει να της κλέψει την καρδιά με τα λόγια του.

Να υπενθυμίσουμε πως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ενώ χώρισαν το 2004.