Συντετριμμένες οι δίδυμες Olsen για τον θάνατό του Bob Saget

Συντετριμμένες οι δίδυμες Olsen για τον θάνατό του Bob Saget

Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών, άφησε ο Bob Saget που βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ritz-Carlton Orlando του Grande Lakes

Μάλιστα, όλοι μίλησαν για την καλοσύνη του, την ηρεμία, την γενναιοδωρία του και τη θετικότητα με την οποία ο ηθοποιός της σειράς «Full House» που αντιμετώπιζε τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω του.

Ενώ και οι δίδυμες αδερφές Mary-Kate και Ashley Olsen που πρωταγωνιστούσαν στο «Full House» ερμηνεύοντας τη μικρότερη κορούλα του, δήλωσαν σοκαρισμένες με την είδηση του θανάτου του ηθοποιού.

«Ο Bob ήταν ένας από τους πιο αξιολάτρευτους, συμπονετικούς και γενναιόδωρους άνδρες. Λυπούμαστε πραγματικά που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Ξέρουμε όμως θα είναι πάντα δίπλα μας να μας καθοδηγεί, όπως έκανε πάντα» είπαν σε ανακοίνωσή τους η Mary-Kate και Ashley Olsen.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε πει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε αναγκαστεί να αλλάξει τις πάνες στις μικρούλες Olsen, μιας και τύχαινε κάποιες φορές να χρειαστεί.

«Σκεφτόμαστε τις κόρες του, τη σύζυγό του και την οικογένειά του και στέλνουμε συλλυπητήρια» είπαν στο CNN.