Συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα o Matthew McConaughey

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα o Matthew McConaughey

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ήταν δύσκολα λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους stars του Hollywood!

Ενώ την τιμητική της φαίνεται πως έχει για άλλη μια χρονιά η χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής αρκετοί celebrities της διεθνούς showbiz αποφάσισαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μη μπορώντας να αντισταθούν στο summer in Greece.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Matthew McConaughey μαζί με την οικογένειά του κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, όπου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν την Αντίπαρο και την Κρήτη.

Ωστόσο, όσο βρισκόταν στο νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Άρβη, ο McConaughey αφού πρώτα επισκέφτηκε με τη σύζυγό του, Καμίλα, ζήτησε από τους ντόπιους να του δείξουν πώς γίνεται… το άρμεγμα της κατσίκας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο  ηθοποιός, δεν έμεινε εκεί, αλλά τούς ζήτησε να τού δείξουν και ολόκληρη τη διαδικασία για την παρασκευή τυριών και γαλακτοκομικών. Ενώ φρόντισε να δοκιμάσει και ο ίδιος τις… ικανότητές του στο άρμεγμα.