Συγκλονίζει η ξαδέρφη της Δώρας: “Μου είχε εκμυστηρευθεί “Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”

Συγκλονίζει η ξαδέρφη της Δώρας: "Μου είχε εκμυστηρευθεί "Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις"

Έχει συγκλονίσει η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Ρόδο την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου με θύμα μια 31χρονη, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Πρόκειται για την 11η γυναικοκτονια στη χώρα μας μέσα στο 2021.

Η ξαδέρφη της άτυχης Δώρας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και συγκλόνισε με όσα εξομολογήθηκε.

«Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα δυστυχώς μία φορά. Φαινόταν πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκεφτόταν. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν στο ίδιο σπίτι. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες. Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας τόνισε: «Μετά από λίγο καιρό όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ότι δεν της τα έλεγε καλά και ότι την πίεζε πολύ. Δεν μου είχε μιλήσει για κάποια βίαιη συμπεριφορά. Δε θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. Ήταν αντράκι».

Μάλιστα, η ξαδέρφη της αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, οι δυο τους είχαν ένα άσχημο σκηνικό που έκανε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ξαδέρφη της Δώρας αποκάλυψε: «Τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί. Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει “αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί”. Και της λέω “πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί”. Και η Ντόρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες “Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”. Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».