Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η επιτυχία της σεζόν

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Η επιτυχία της σεζόν

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ MEGA ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Την πιο αγαπημένη κωμική σειρά όλων των τηλεθεατών είχε στο πρόγραμμά του φέτος το MEGA κερδίζοντας τις συνολικές εντυπώσεις και το στοίχημα της τηλεθέασης.

Οι απολαυστικοί  «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» από την αρχή της σεζόν (15 Οκτωβρίου 2021) έως και το τελευταίο επεισόδιο (27 Μαΐου 2022) ήταν πρώτοι σε τηλεθέαση, καταγράφοντας ποσοστό 27,2% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 22,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Πάνω από ένα εκατομμύριο κατά μέσο όρο ήταν οι τηλεθεατές που επέλεγαν κάθε Παρασκευή βράδυ να γελάσουν με τις περιπέτειες της θεότρελης παρέας από το Κουδουνάρι.

Με την άφιξή τους στο MEGA (15 Οκτωβρίου 2022) οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» κέρδισαν κατά κράτος τον ανταγωνισμό, με το πρώτο επεισόδιο να σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά για ελληνική σειρά, φτάνοντας ποσοστό 36,3% στο σύνολο κοινού και ποσοστό 34,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο τηλεθεατών 1.699.259.

Η κορυφαία κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου έχοντας καταγράψει μια θριαμβευτική πορεία στο θέατρο, μεταφέρθηκε με απόλυτη επιτυχία στην οθόνη του MEGA. Ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών, ο καθένας με περγαμηνές στην κωμωδία, χάρισαν τις ωραιότερες ερμηνείες, τις πιο δυνατές ατάκες, γέλιο και καθαρή ψυχαγωγία στους τηλεθεατές.

Η κωμωδία τη φετινή σεζόν στο MEGA, έγραψε μια λαμπρή σελίδα στο κεφάλαιο της μυθοπλασίας με τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» να ξεχωρίζουν.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka. Και σε ξεχωριστούς ρόλους: η  Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
ΜΟΥΣΙΚΗ: Αφροδίτη Μάνου
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Βασίλης Κλωτσοτήρας
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Έβελυν Σιούπη
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Λία Ασβεστά
EXECUTIVE PRODUCER: Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: LUMAD PRODUCTIONS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021