Η καλοκαιρινή season ξεκίνησε και έχουν αρχίσει είδη να φτάνουν οι πρώτοι star του Hollywood στη χώρα μας.
Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που φέτος «ψήφισαν» την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θέλοντας να απολύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, είναι και η Chiara Ferragni.
Συγκεκριμένα η Ιταλίδα fashion blogger, βρέθηκε στην Μύκονο με αφορμή το bachelorette πάρτι της αδελφής της.
Ωστόσο, η Ferragni που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχει κατακλύσει το Instagram της με φωτογραφίες της από το «Νησί των Ανέμων» και τις στιγμές της σε αυτό.
Ενώ σε μια από τις αναρτήσεις της πόζαρε με φόντο τη θάλασσα ενώ έδυε ο ήλιος και στη λεζάντα έγραψε: «Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδελφής μου Φραντζέσκα».














