Στην κορυφή η «Κοινωνία Ωρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη

Στην κορυφή η «Κοινωνία Ωρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ 

Η πρωινή ενημέρωση στο MEGA συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.  

Η καθημερινή εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, χθες Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, έπιασε κορυφή. Με ποσοστό 32,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31,5% στο σύνολο του κοινού η εκπομπή κατέγραψε ακόμα μία εξαιρετική επίδοση στους πίνακες τηλεθέασης, αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές δείχνουν σταθερά τη προτίμησή τους στο πρωϊνό ενημερωτικό πρόγραμμα του MEGA που από την αρχή της φετινής σεζόν διαγράφει δυναμική πορεία.

Την εκπομπή παρακολούθησαν 212.000 τηλεθεατές ενώ σε επιμέρους κοινά η εκπομπή έφτασε έως 59,5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» χθες Πέμπτη έφτασε σε τέταρτο 43,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και το 42,8% στο σύνολο του κοινού.  

Επιπλέον, η συνολική καταγραφή των ποσοστών για τον μήνα Νοέμβριο έκλεισε για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA με την απόλυτη πρωτιά με ποσοστό 24,2% στο σύνολο του κοινού και 22,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 και με αύξηση σε ποσοστιαίες μονάδες 29,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 17,5% στο σύνολο του κοινού, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.  

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA

Παρουσίαση: Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Ανθή Βούλγαρη
Αρχισυνταξία : Βασίλης Πελέκης