Στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Paris Hilton με τον σύζυγό της! (Βίντεο)

Στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Paris Hilton με τον σύζυγό της! (Βίντεο)

Για ακόμη μια χρονιά, η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους stars του Hollywood!

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που και φέτος «ψήφισαν» την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θέλοντας να απολύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, είναι και η Paris Hilton με τον σύζυγο της Carter Reum.

Συγκεκραμένα το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις, την Πέμπτη 3 Αυγούστου στα γραφικά σοκάκια των Σπετσών. Ενώ επέλεξαν να κάνουν και ένα tour με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ενώ το προσωπικό του σκάφους, το οποίο ενοικίασε το ζευγάρι, ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα μαζί τους στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε: «Υπέροχες στιγμές στο κατάστρωμα με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ρόιμ. Ήταν τιμή μας που σας φιλοξενήσαμε».

Ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύζυγό της, Carter Reum με φόντο το ηλιοβασίλεμα, το οποίο και «εξύμνησε» στην ανάρτησή της.

«Όμορφα ηλιοβασιλέματα με τον ένα στους εκατομμύριο» έγραψε η Hilton στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Επίσης ένα βίντεο δημοσίευσε η “χρυσή” κληρονόμος, από τις καλύτερες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα και τις «καλοκαιρινές διακοπές 2023».

«Ένα απίστευτο διάλειμμα με την αγάπη μου μετά από ατελείωτες εβδομάδες πτήσεων, εκδηλώσεων, φωτογραφίσεων και μητρικών υποχρεώσεων» έγραψε η Paris Hilton στη λεζάντα του βίντεο για όσα έζησε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Να πούμε πως την τελευταία φορά που η “χρυσή” κληρονόμος είχε επιλέξει ξανά την χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ήταν το 2019 που είχε βρεθεί στην Μύκονο.