Στη δημοσιότητα βίντεο από την ανάκρισή του Alec Baldwin μετά τον πυροβολισμό στη Halyna Hutchins

Στη δημοσιότητα βίντεο από την ανάκρισή του Alec Baldwin μετά τον πυροβολισμό στη Halyna Hutchins

Tο φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο με τον Alec Baldwin να απαντά σε ερωτήσεις αστυνομικών στο τμήμα της κομητείας Santa Fe για τον θάνατο της Halyna Hutchins, η οποία έπεσε νεκρή από το όπλο του διάσημου ηθοποιού στα γυρίσματα του «Rust».

Συγκεκριμένα ο σερίφης της κομητείας Santa Fe, Adan Mendoza, δημοσιοποίησε επίσης, φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος και συνεντεύξεις μαρτύρων, μαζί και αυτή του Baldwin.

Ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε πως η απόφαση για το αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της περαιτέρω ιατροδικαστικής έρευνας.

Σε δηλώσεις του, ο 64χρονος ηθοποιός και παραγωγός της ταινίας, υποστήριξε κατά την ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα της κομητείας Santa Fe, ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο μία αληθινή σφαίρα βρέθηκε στο όπλο.

Ωστόσο, σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, διακρίνονται η αστυνομία και οι γιατροί που τρέχουν στο σημείο του τραγικού περιστατικού, ενώ πλάνα που καταγράφηκαν από άλλη κάμερα δείχνουν τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη Halyna Hutchins.