Στην Αθήνα και η Anya Taylor-Joy για την επίδειξη του Dior

Στην Αθήνα και η Anya Taylor-Joy για την επίδειξη του Dior

Όπως έγινε γνωστό, η πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit ήταν ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους του Dior.

Συγκεκριμένα η Anya Taylor-Joy απαθανατίστηκε την Τετάρτη στα Αναφιώτικα, σε δείπνο που δόθηκε από τον Γαλλικό οίκο μία ημέρα πριν από την επίδειξη μόδας για τη συλλογή Cruise 2022.

Ενώ ως μούσα του οίκου, την έχουμε δει αρκετές φορές να επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις της εντυπωσιακές δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri τον τελευταίο χρόνο.

Έτσι δεν μπορούσε να λείπει από τη χρυσή guestlist αυτών που θα παρευρεθούν στο Καλλιμάρμαρο, τη σημαντική αυτή στιγμή του Dior, ο οποίος επιστρέφει μετά από 70 χρόνια στην Αθήνα, ύστερα από τη θρυλική φωτογράφιση του σχεδιαστή Christian Dior στην Ακρόπολη.

Η Anya Taylor-Joy για το δείπνο στην περιοχή της Πλάκας, επέλεξε να φορέσει ένα μπλε πουά σορτσάκι, το οποίο συνδύασε με μία ασορτί μπλούζα και ένα τσαντάκι του οίκου Dior.

Μάλιστα η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών είχε φορέσει μια πράσινη τουαλέτα του οίκου Dior, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα είναι πρέσβειρα της Tiffany’s & Co, την οποία εξαγόρασε τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία LVMH, στην οποία ανήκει και ο Οίκος Dior.