Στέλλα Γεωργιάδου – Έβαλες Φωτιά | Νέο τραγούδι

Στέλλα Γεωργιάδου – Έβαλες Φωτιά | Νέο τραγούδι

Στέλλα Γεωργιάδου – «Έβαλες Φωτιά»

Μουσική & Στίχοι: Φραγκίσκος Βιδάλης

Η Στέλλα Γεωργιάδου υποδέχεται δυναμικά το φετινό καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και βάζει φωτιά στη διασκέδαση με τη νέα της κυκλοφορία από την Heaven Music.

«Έβαλες Φωτιά», ένα τραγούδι ρούμπα – reggaeton με έντονο ρυθμό, σε ενορχήστρωση του κορυφαίου Λεωνίδα Τζίτζου που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες. Το υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Φραγκίσκος Βιδάλης. Οι συνθέσεις του Τήνιου δημιουργού ξεχωρίζουν για τη μελωδικότητα και την ενέργειά τους.

Το τραγούδι αναφέρεται σε έναν χωρισμό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Όλα όμως ανατρέπονται με την παρέμβαση του Γάλλου ράπερ ToMa που προτρέπει να μην χάνουμε στιγμή από τη ζωή μας για ένα πάθος που είναι λάθος. Έτσι το love story ολοκληρώνεται με ένα απρόσμενο και ανατρεπτικό φινάλε που κάνει αίσθηση.

Η Στέλλα Γεωργιάδου επιστρέφει «Αποφασισμένη» και μας κάνει «Λιώμα» αυτό το καλοκαίρι, αφού «Τώρα μας μιλάει» δυνατά με το νέο της τραγούδι «Έβαλες Φωτιά» και πιστέψτε το…. «Έχει κακό σκοπό» ενώ εμείς «Τα ‘χουμε χαμένα» με το δυναμικό comeback της.

Το νέο τραγούδι «Έβαλες Φωτιά» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το εδώhttps://lnk.to/evalesfotia