Σωτήρης Καλυβάτσης για Αντώνη Κανάκη: «Δεν έχουμε μιλήσει από τότε»

Σωτήρης Καλυβάτσης για Αντώνη Κανάκη: «Δεν έχουμε μιλήσει από τότε»

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time, παραχώρησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Αντώνη Κανάκη, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχουν καθόλου επικοινωνία μεταξύ τους.

Η πρώτη σου μεγάλη ήταν όταν το 2007, που τα έσπασες με τον Αντώνη Κανάκη, ήρθες στην Αθήνα με το σκάφος σου για να αναζητήσεις εδώ την τύχη σου.

Το είδα λίγο ταξιδιωτικά και καλλιτεχνικά. Είπα ότι αφού μου αρέσει να ζω στο σκάφος και στη Θεσσαλονίκη ζούσα πρώτα στο σκάφος και μετά έφτιαξα το σπίτι μου, τα ταξιδέψω στην Αθήνα κι αν τυχόν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά και μπορώ να πετύχω σε αυτό το χώρο, έχει καλώς. Αλλιώς θα έπαιρνα πάλι το σκάφος μου και θα πήγαινα κάπου παραπέρα για να κάνω άλλα πράγματα.

Θέλω να σε ρωτήσω για τη συνεργασία που τελείωσε με τον Αντώνη Κανάκη, αν ξαναμιλήσατε από τότε ή ξανασυναντηθήκατε; Έχει επιλυθεί όλο αυτό; Τα ξαναβρήκατε; Πολλοί θεωρούν πως ούτε καν μιλάτε από τότε.

Δεν υπάρχει κάτι να επιλυθεί. Όχι, δεν έχουμε συναντηθεί ή μιλήσει από τότε. Εκείνος ζει στη Θεσσαλονίκη, εγώ στην Αθήνα, κάνουμε άλλα πράγματα, ο καθένας μας τράβηξε το δρόμο του.