Headlines

Simone Susinna: Στην Ελλάδα ο Ιταλός πρωταγωνιστής των “365 Days”

Την τιμητική της φαίνεται πως έχει για άλλη μια χρονιά η χώρα μας, αφού αρκετοί stars του Hollywood αποφάσισαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μη μπορώντας να αντισταθούν στο summer in Greece.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική φιλοξενία για ακόμα ένα καλοκαίρι, είναι και ο Simone Susinna.

Συγκεκριμένα το μοντέλο και ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του στην ταινία “365 Days” του Netflix, επέλεξε για ακόμα μια φορά τη Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV, εντόπισε τον Susinna στο νησί των Ανέμων με casual εμφάνιση, να βολτάρει στα Ματογιάννια έχοντας πάντα δίπλα του έναν σωματοφύλακα.

Ενώ όταν ο Ιταλός έγινε αντιληπτός επικράτησε ενθουσιασμός και τα βλέμματα όλων των γυναικών στράφηκαν πάνω του. Μάλιστα μια θαυμάστρια βραζιλιάνικης καταγωγής έτρεξε από πίσω του για μια selfie.

Αν και ο bodyguard στην αρχή δεν της το επέτρεψε ο Simone Susinna έβγαλε φωτογραφία μαζί της όπως και με τις φίλες της.