Σασμός: Γνωστός και γοητευτικός πρωταγωνιστής μπαίνει στη σειρά σε ρόλο-έκπληξη

Σασμός: Γνωστός και γοητευτικός πρωταγωνιστής μπαίνει στη σειρά σε ρόλο-έκπληξη

Η επιτυχημένη σειρά Σασμός” συνεχίζει να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία, με τις συνταρακτικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η σειρά συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Alpha και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και κάποιες νέες είσοδοι, όπως αυτή που θα δούμε στις οθόνες μας στις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappit.gr, ο Αργύρης Πανταζάρας εισβάλλει στη σειρά και μάλιστα, με ρόλο έκπληξη…

Ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται στο Τμήμα ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και τον υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ηθοποιός τιμημένος με το Βραβείο Χορν, με σημαντική θητεία στο θέατρο και με τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μπαίνει στον Σασμό σε έναν ρόλο- κλειδί. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Ο Σασμός συνεχίζει ακάθεκτος και τα γυρίσματα με τον Αργύρη Πανταζάρα στο ρόλο του Μάκη Χριστογιάννη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ξεκινήσει. Στις οθόνες μας θα δούμε τον πρωταγωνιστή στο νέο του ρόλο από τις αρχές Μαρτίου.

Πηγή: zappit.gr