Σασμός – Εξελίξεις: Η γιαγιά Ρηνιώ επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη στον Άγγελο

Σασμός – Εξελίξεις: Η γιαγιά Ρηνιώ επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη στον Άγγελο

ΣΑΣΜΟΣ
Η γιαγιά Ρηνιώ επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη στον Άγγελο

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ, Τρίτη 08 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 88

Η άρνηση του  Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό…  Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο… Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους.

Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος. Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του…

Οι τρεις γυναίκες είναι όλες μαζί στο σπίτι όταν η γιαγιά Ρηνιώ δίνει στη Μαρίνα να διαβάσει το γράμμα που είχε στείλει η Ανθούλα στον Μάρκο και δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Η Μαρίνα με τον Αντώνη συζητούν και η Μαρίνα τον ενημερώνει για τον Άγγελο.

Δείτε το sneak preview εδώ (1): https://youtu.be/1JOvoJUBPcI
Δείτε το sneak preview εδώ (2): https://youtu.be/S8Hhxfq5igs

 «Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00