Ρυθμός 94.9: Οι νικητές των Ραδιοφωνικών Βραβείων Μουσικής 2022

Ρυθμός 94.9: Οι νικητές των Ραδιοφωνικών Βραβείων Μουσικής 2022

Τα ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2022 από τον ΡΥΘΜΟ 94.9 ολοκληρώθηκαν για 3η χρονιά!

Για ακόμη μία χρονιά, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 διοργάνωσε τα Ραδιοφωνικά Βραβεία Μουσικής 2022, όπου οι ακροατές είχαν την δυνατότητα να ψηφίσουν ανάμεσα σε όλα τα αγαπημένα τους τραγούδια που ακούστηκαν στα ραδιόφωνα όλης την Ελλάδας το 2021.

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο #1 σταθμός στην Αθήνα με αποκλειστικά ελληνικό ρεπερτόριο, οργάνωσε για 3η χρονιά τα Ραδιοφωνικά Βραβεία Μουσικής. Στόχος, η ανάδειξη των πιο αγαπημένων τραγουδιών που έπαιξαν σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας την χρονιά που μας πέρασε.

Οι ψήφοι στην επίσημη σελίδα του σταθμού στο Ιnstagram ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και μετά από έναν ολόκληρο μήνα καθημερινής ψηφοφορίας, αναδείχθηκαν τα κορυφαία ραδιοφωνικά τραγούδια της χρονιάς!

Ανάμεσα στους υποψήφιους ήταν οι Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης, Νίκος Βέρτης, Μέλιsses και πολλοί άλλοι!

Tα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που ακούσαμε στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 αλλά και όλων των ελληνικών σταθμών της Ελλάδας, χωρίστηκαν σε 5 διαφορετικές κατηγορίες.

Οι νικητές είναι:

Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο 2021 από ΑΝΔΡΑ καλλιτέχνη: «Εμένα να ακούς», Νίκος Οικονομόπουλος
Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο 2022 από ΓΥΝΑΙΚΑ καλλιτέχνη: «Παραδόθηκα σε σένα», Νατάσα Θεοδωρίδου
Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο 2021 από ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ: «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι», Μέλιsses
Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο 2021 από ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καλλιτεχνών : «Μπορεί», Ελένη Φουρέιρα-Mad Clip
Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο 2021 από τον ΡΥΘΜΟ 94.9 : «Σ’αγαπάω», Νίκος Βέρτης

Το «Εμένα να ακούς» από τον Νίκο Οικονομόπουλο έγινε ξεκάθαρα η επιτυχία της χρονιάς μιας και το κοινό επέλεξε… «εμένα να ακούς και …και όχι τους τρελούς», κερδίζοντας το βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο από Άνδρα Καλλιτέχνη!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, για 2η συνεχόμενη χρονιά, κερδίζει το βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο από Γυναίκα Καλλιτέχνη, για το τραγούδι «Παραδόθηκα σε σένα» ενώ το «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» από τις Mέλιsses κερδίζει για 2η φορά!

Το «Μπορεί» μέσα από την συνεργασία της Ελένη Φουρέιρα και του Mad Clip, έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκε από το ραδιοφωνικό κοινό. Το «Σ’αγαπάω» από τον Νίκο Βέρτη, είναι ένα τραγούδι που από την πρώτη στιγμή τραγουδάει δυνατά το κοινό και δικαίως κέρδισε το Βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο ραδιόφωνο, από τον Ρυθμό 94.9!

Eυχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play