Ρομάντζο: Ένα τραγούδι της Πέννυς Μπαλτατζή για τη Ζανέλ!

Ρομάντζο: Ένα τραγούδι της Πέννυς Μπαλτατζή για τη Ζανέλ!

ΖΑΝΕΛ – ΡΟΜΑΝΤΖΟ

Στίχοι – μουσική: Πέννυ Μπαλτατζή

«Κι αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό το σενάριο αυτό
το τέλειο ρομάντζο που έχω στο μυαλό να βγει αληθινό…»

Μία επιθυμία, ένα όνειρο, ένα ρομάντζο που θέλει να ζήσει μία γυναίκα κάθε ηλικίας, μας τραγουδά με συναίσθημα και ρομαντισμό η Ζανέλ, σε στίχους και μουσική της υπέροχης Πέννυς Μπαλτατζή! Μία συνεργασία που με την συμβολή στην ενορχήστρωση και την παραγωγή των Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη, μας χαρίζει ένα ερωτικό τραγούδι, με ρετρό αλλά και ταυτόχρονα δροσερή διάθεση, με τίτλο «Ρομάντζο»!

Πρόκειται για το πέμπτο single του επερχόμενου album της Ζανέλ, έπειτα από τα Μια φορά αγαπάμε” (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης),  “Μη μου πεις τίποτα” (Μίμης Πλέσσας – Κώστας Πρετεντέρης), “Χριστούγεννα Αληθινά” (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης) και “Η Λαίδη και ο Αλήτης” (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης).

Έπαιξαν οι μουσικοί Βασίλης Δεφίγγος (σαξόφωνο), Λάμπρος Παπανικολάου (κοντραμπάσο) και Γιώργος Πατσιώτης (ηλεκτρική κιθάρα). Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Αντώνη Παπαβομβολάκη (Music Row Studio). Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από την Μαρία Γαλάτη σε σενάριο της ίδιας και του Αντώνη Παπαβομβολάκη.

Κυκλοφορεί από την Music Row Showcase