Ψέματα: Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Απόψε η αποκάλυψη!

Ψέματα: Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Απόψε η αποκάλυψη!

Ψέματα – Δείτε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 22:40

Επεισόδιο 03

Η ιντερνετική επίθεση της Έλενας  (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) στον Αντρέα (Χρήστος Λούλης) της γυρίζει μπούμερανγκ και έχει απρόβλεπτες συνέπειες καθώς το παρελθόν της επιστρέφει για να την κυνηγήσει. Θα πρέπει όμως να βάλει στην άκρη για λίγο τα προσωπικά της καθώς η Ηλιάννα, μαθήτρια της στη β’ λυκείου, κινδυνεύει.

Στην προσπάθειά της να την προστατεύσει, ζητάει την βοήθεια του Αντρέα. Έξω από το νοσοκομείο ο Ανδρέας συναντά την Έλενα η οποία του έχει ζητήσει να μην αποκαλύψει στον πατέρα της Ηλιάννας , της κοπέλας του Άρη, ποιος είναι ο λόγος που την έφερε στα επείγοντα. Ο Ανδρέας είναι οργισμένος με το θράσος της να του ζητά να πει ψέματα σ’ ένα γονιό για την κατάσταση του παιδιού του.

Σε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους την κατηγορεί για την ευκολία με την οποία η Έλενα λέει ψέματα και ζητά και από τους άλλους να πουν ψέματα…

Δείτε το sneak preview εδώ: https://youtu.be/Gx97PBHfvmg

Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/cbUgoqEvl_M

Τα «Ψέματα» είναι μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει. Πρόκειται για μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια ιστορία δυνατή, καθηλωτική, με συνεχείς ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

 Η ιστορία

Η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους. Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας, χωρίς να δούμε τι διαδραματίζεται το υπόλοιπο της βραδιάς. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της Έλενας την ευχαριστεί για την υπέροχη βραδιά, εκείνη όμως πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει…

Facebook: PsemataSeiraAlphaTV
Instagram: psemata_seira_alphatv
Twitter: PsemataOfficial
TIK TOK: psemata_alphatv

«Ψέματα»: Δύο όψεις μία αλήθεια – Παρασκευή στις 22:40 στον Alpha