Την γνωρίσαμε μέσα από την Αργεντίνικη τηλενουβέλα Rebelde Way, που για δυο χρόνια (το 2006-2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα.
Όμως εκτός από την σειρά Rebelde Way, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Αργεντίνικη σειρά Floricienta.
Η Angie Balbiani που γνωρίσαμε ως Felicitas Mitre στους Rebelde Way και αργότερα ως Sofía Santillán Torres-Oviedo στην Floricienta, είναι λάτρης των social media και μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.
Αυτή τη φορά, ένα ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε η ηθοποιός, μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιαστρια και δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα η Balbiani μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές φωνογραφίες με το μωρό από το μαιευτήριο και αποκάλυψε πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.
«Σήμερα το πρωί στις 5.30 έσπασα την τσάντα. Στις 6.30 π.μ. ήμουν ήδη στο νοσοκομείο και μια ώρα αργότερα έφτασε ο Cósimo. Ζήτησα πολλά από τη ζωή, και η ζωή μου τα έδωσε όλα.
Ευχαριστώ τους γιατρούς που με συνόδευσαν @drfernandomartin, Guillermo Lobestein @globenstein, Laura Isa, Majo και όλους όσους διέσχισαν αυτόν τον δρόμο.
Στην αγάπη μου Χουάν, ο καλύτερος πατέρας του γιου μου.
Στον σύντροφό μου και τον μεγαλύτερο γιο μου Benja.
Στην οικογένειά μου.
Στον @silviafreireok που είναι ο οδηγός μου.
Ρώτησα. Η ζωή μου έδωσε τα πάντα», έγραψε η Angie Balbiani στην λεζάντα του post της.
Να πούμε πως η Angie Balbiani έχει άλλο ένα 13χρονο γιο, τον Benjamin, τον οποίο έκανε το 2008 με τον προηγούμενο σύντροφο της, Félix Maglione.

