Πρωταγωνίστρια των Rebelde Way ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της!

Πρωταγωνίστρια των Rebelde Way ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της!

Την γνωρίσαμε μέσα από την Αργεντίνικη τηλενουβέλα Rebelde Way, που για δυο χρόνια (το 2006-2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα.

Όμως εκτός από την σειρά Rebelde Way, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Αργεντίνικη σειρά Floricienta.

Η Angie Balbiani που γνωρίσαμε ως Felicitas Mitre στους Rebelde Way και αργότερα ως Sofía Santillán Torres-Oviedo στην Floricienta, είναι λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, αφού μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός,  μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιαστρια και δημοσιογράφος θέλησε να εκπλήξει ευχάριστα τους ακολούθους της, καθώς τους ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο της παιδάκι.

Συγκεκριμένα η Angie ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τέσσερις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει κρατώντας στα χέρια της το υπερηχογράφημα του μωρού και αποκαλύπτοντας ότι είναι 12 εβδομάδων.

«Πριν από 12 εβδομάδες λάβαμε τα πιο όμορφα νέα! Από τον Σεπτέμβριο σας ονειρευόμαστε και σήμερα είστε μια πραγματικότητα. Θέλω να το πω για πολύ καιρό, αλλά περίμενα τον εύλογο χρόνο. Ευχαριστώ πολύ τη Laura, τη μαιευτική μου Guille, τους ανθρώπους στο @ genesia.adn που έκαναν μια τέλεια σάρωση του DNA σας (θα σας πω αργότερα), την οικογένειά μου, τον μελλοντικό πατέρα και τον αδερφό μου που παίρνουν τη «μεγάλη ορμόνη» μου. Στους φίλους μου @silviafreireok που με έμαθαν να ονειρεύομαι και να ζω για να εκπληρώσω τα όνειρά μου!», έγραψε η 39χρονη Angie Balbiani στην λεζάντα του post της.

Να πούμε πως η Angie Balbiani έχει άλλο ένα 13χρονο γιο, τον Benjamin, τον οποίο έκανε το 2008 με τον προηγούμενο σύντροφο της, Félix Maglione.