Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: «Τα παιδιά μας είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα εκ γενετής» | Η επίσημη ανακοίνωση για τους τίτλους

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: «Τα παιδιά μας είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα εκ γενετής» | Η επίσημη ανακοίνωση για τους τίτλους

Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη 8 Μαρτίου, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βάφτισαν την κόρη τους “Πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα” σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Montecito της Καλιφόρνια, χωρίς εκπροσώπους από το Παλάτι.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα βαφτίστηκε την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Los Angeles, τον αιδεσιμότατο Τζον Τέιλορ» έγραφε η ανακοίνωση όπου η κόρη του ζεύγους χαρακτηρίζεται ως «πριγκίπισσα».

Ωστόσο, δεν ήταν σαφές αν ο Harry και η Meghan θα ήθελαν τα παιδιά τους να πάρουν βασιλικούς τίτλους, ή αν και θα έπαιρναν τελικά, μιας και τα πράγματα με το Παλάτι δεν είναι και ιδιαίτερα ρόδινα.

Μάλιστα, το πρώην βασιλικό ζεύγος εξέδωσε μια ανακοίνωσή που υπερασπίζονται το δικαίωμα του Archie και της Lilibet να αποκαλούνται πρίγκιπας και πριγκίπισσα.

«Οι τίτλοι των παιδιών ήταν ένα εκ γενετής δικαίωμα από τότε που ο παππούς τους έγινε μονάρχης. Αυτό το θέμα έχει διευθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό σε ευθυγράμμιση με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ» αναφέρει η ανακοίνωση.

Να πούμε πως τα παιδιά του Harry και της Meghan έγιναν πρίγκιπας και πριγκίπισσα όταν ο Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο, ωστόσο όμως παραμένουν χωρίς τίτλους στον επίσημο ιστότοπο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ τους τελευταίους έξι μήνες.