Πηγή Δεβετζή: «Στο twitter μας βρίζουν όλους όλη μέρα γιατί είναι αργόσχολοι»

Πηγή Δεβετζή: «Στο twitter μας βρίζουν όλους όλη μέρα γιατί είναι αργόσχολοι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε η Πηγή Δεβετζή μετά την αποχώρηση της ίδιας και του Θάνου Πετρέλη από το J2US.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων ρώτησε την Πηγή αν διαβάζει τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αυτή δεν δίστασε να απαντήσει:

«Στο twitter είναι αργόσχολοι και μάς βρίζουν όλους μας, οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μπήκα μία φορά στη διαδικασία να τα διαβάσω απλά γελούσα». Μεταξύ άλλων, η χρυσή ολυμπιονίκης πρόσθεσε: «Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι πραγματικά top που δεν μπορεί να το φτάσει κανένας ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις και να ανέβεις στην ψηλότερη κορυφή».

Ενώ μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις της και έτσι είπε:

«Έκανε μία τσουβαλοποίηση και μία γενίκευση ότι στο twitter είναι όλοι αργόσχολοι. Και να το συνδέσω εγώ με το #metoo και θα πω “Πηγή μου, επειδή ξέρω ότι έχεις τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες, αν δεν υπήρχε το twitter των αργόσχολων, όπως εσύ αναφέρεις για μένα λανθασμένα, δεν θα είχε γιγαντωθεί το #metoo. Για παράδειγμα τα social media, στην περίπτωση του #metoo έπαιξαν έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο δίνοντας δυναμική κι αυτό συμβαίνει και παγκοσμίως ή και με άλλα κινήματα».