Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας αναμένεται μετά τα όσα κατήγγειλε η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, αναμένεται να διατάξει αυτεπάγγελτα προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Μάλιστα, η Σοφία Μπεκατώρου θα κληθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να καταθέσει σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της.

Η δημοσιογράφος Λία Κοντοπούλου παρουσίασε την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Μπεκατώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Τα όσα αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης θα μπουν στον μικροσκόπιο της Εισαγγελίας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, αναμένεται να διατάξει αυτεπαγγέλτως τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί ακριβώς τι έχει συμβεί ανεξάρτητα με το εάν τα όσα καταγγέλλει η αθλήτρια μπορούν να στοιχειοθετήσουν αδικήματα τα οποία όμως έχουν παραγραφεί, καθώς έχουν περάσει 23 χρόνια. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πολύ σύντομα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η κυρία Μπεκατώρου θα κληθεί από την Εισαγγελία προκειμένου να δώσει μαρτυρική κατάθεση», είπε η Λία Κοντοπούλου.