Πάνος Σταθακόπουλος για το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ: «Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά…»

Πάνος Σταθακόπουλος για το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ: «Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά...»

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα“, μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώτες δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήρθε στην Αθήνα, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο. Μου φαινόταν παράδεισος. Είχα μόνο μια τηλεόραση με ασπρόμαυρη εικόνα, αλλά χωρίς ήχο. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μια εταιρείας με είδη υγιεινής αλλά έφυγα από εκεί, γιατί είχα γραφτεί κρυφά σε δραματική σχολή.

Όταν πέρασα στη σχολή, πήγα στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους για να τα βγάλω πέρα. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι» αποκάλυψε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή και τον γάμο, ο Πάνος Σταθακόπουλος εξομολογήθηκε: «Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Λέω που να μπαίνεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Όχι! Είμαι υπέρ της συντροφικότητας περισσότερο και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει».