Όσα είπε ο Eric Roberts για την αδερφή του Julia, την κόρη του Emma και την Ελληνική κουζίνα

Eric-Roberts-250x250.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Eric Roberts.

Ο ηθοποιός που βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, μεταξύ άλλων μίλησε για την αδερφή του Julia Roberts, την κόρη του Emma αλλά και για τα γυρίσματα της ταινίας Greek Job που κάνει στην χώρα μας.

«Μέχρι τώρα έχω γυρίσει μια σκηνή στην Ακρόπολη. Ο Άνθιμος (σ.σ. Ανανιάδης ο οποίος είναι παραγωγός της ταινίας) είναι πολύ καλό παιδί και το ρίξαμε έξω χθες το βράδυ», είπε ο Eric Roberts για την ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη.

«Είχα έναν φίλο που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε ελληνικά. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είμαι φίλος μου”. Τα μόνα που ξέρω για την Ελλάδα είναι από τον φίλο μου τον Γιώργο. Έχω μια απίστευτη θέα από το μπαλκόνι μου που βλέπει το Αιγαίο πέλαγος. Σκέτος παράδεισος. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα όσο λατρεύω και τη γυναίκα μου. Είναι εκπληκτική», ανέφερε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Ενώ όταν η συζήτηση έφτασε και στην αδερφή του, ο Eric Roberts αποκάλυψε ότι η καριέρα της ξεκίνησε λόγω εκείνου, λέγοντας: «Εγώ την βοήθησα να πάρει τον πρώτο της ρόλο και μετά προχώρησε μόνη της. Όλα αυτά τα κατόρθωσε η ίδια. Όλοι νομίζουν ότι με πειράζει να με ρωτάνε για την αδερφή μου. Γιατί; Εγώ την έβαλα στον κινηματογράφο, Λατρεύω την αδερφή μου, είμαι περήφανος για εκείνη. Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Julia. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα».

«Αδέλφια είμαστε, είναι λογικό να τσακωνόμαστε κατά καιρούς. Η μόνη φορά που έχουμε παίξει μαζί ήταν στην πρώτη της ταινία που έπαιζε τη μικρή μου αδερφή. Παρεμπιπτόντως δεν ήταν καθόλου καλή ταινία. Υπήρξαν κάμποσες φορές που συζητήθηκε αυτό, αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω προγράμματος. Το θέμα δεν είναι να παίξουμε εγώ η αδερφή μου και η κόρη μου σε μια ταινία, το θέμα είναι να είναι η ιδανική για εμάς», είπε ο Eric Roberts για το αν έχει τσακωθεί με την αδερφή του.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε και για την κόρη του που είναι και εκείνη ηθοποιό, λέγοντας: «Έχει φυσικά το όνομα της οικογένειας οπότε ήταν ουσιαστικά σαν να την καλούσε ο χώρος. Την καλούσε να μπει και ήταν ωραίο αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=b9IrSQ9zoOo