Όσα είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για τους “Απαράδεκτους” και την ατάκα “Εγώ πότε θα γίνω μάνα”

Όσα είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για τους "Απαράδεκτους" και την ατάκα "Εγώ πότε θα γίνω μάνα"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θρυλικό σίριαλ «Απαράδεκτοι» που μέχρι και σήμερα σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού. Και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”. Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου. Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα.

Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική» είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ενώ σχετικά με την ατάκα “Εγώ πότε θα γίνω μάνα” στη σειρά «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς», η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε: «Το Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς ήταν ξένο project. Διάβασα τα 10 πρώτα επεισόδια και η ηρωίδα είχε μια ανησυχία για το πότε θα γίνει μάνα. Χωρίς όμως να δίνει έμφαση που έδωσα εγώ. Μου είπαν στο τρέιλερ να πω μια ατάκα. Και όπως περπάταγα λέω το θέμα αυτής είναι το θέμα των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το πότε θα γίνει μάνα. Και έκανα το τρέιλερ και έμεινε η ατάκα. Μάλλον το αυτονόητο κάνει εντύπωση».